Espais Col·lectius per a la Comunitat

A la tarda del 2 d’abril s’ha realitzat la “Xerrada Espais Col·lectius per a la Comunitat” a l’Ateneu Popular 9Barris dins de les “Jornades Llibertat d’Expressió Llibertat de Creació”.

Ens aquesta Xerrada-Trobada han participat veïns i veïnes organitzats que estan donant sortida a projectes de Gestió Veïnal o Gestió Ciutadana situats en diferent moments i amb diferents marcs. Així gent de l’Harmonia de Sant Andreu, de la Lleialtat Santsenca, de La Farinera del Clot, el Ton i Guida a Roquetes , el Segle XX de la Barceloneta i de l’Ateneu Popular Barris han trobat punts en comú per continuar treballant per a la transformació social des del veïnat i l’autogestió de recursos públics.

La no presència dels Casal de Joves ha estat significativa. El Kasal Jove de Roquetes, el de Prosperitat i la Masia  de la Guineueta estan en procés de negociació de convenis de Gestió Ciutadana arris amb el districte de Nou Barris i la gent del Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia estan reivindicant la gestió de l’Espai Jove la Fontana i han estat desallotjats aquesta setmana de la plaça de Rius i Taulet per portar allí les seves activitats.

Estic més que segur que dintre d’un temps aquesta serà una realitat vigent a la ciutat de Barcelona on el repte de les entitats veïnals passarà per definir aquest marc de gestió.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s