Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore

Des de fa molt de temps que els llibres m’embriaguen. M’encanta passejar per biblioteques i llibreries mirant títols, temàtiques i portades. M’agradaria llegir-los tots i alhora. Cosa impossible ja que la lectura d’un llibre obliga a gaudir-ho poc a poc, sense pressa passant cada full amb atenció.

Imatge del curt d’animació “The Fantastic Flying Books of Mr Morris Lessmore” (2011)

L’huracà Katrina, Buster Keaton, El Mag d’Oz i l’amor pels llibres són, en igual mesura, les fonts d’inspiració d’aquest meravellós curt d’animació. ‘The Fantastic Flying Books of Mr Morris Lessmore’ (2011) és una història sobre la gent que dedica les seves vides als llibres i el que aquests els ofereixen a canvi. Un curt que explica perfectament la passió pels llibres i la seva capacitat per il·luminar les nostres vides.

A continuació trobareu el curt íntegre de 15 minuts de durada dirigit per William Joyce i Brandon Oldenburg en el qual van fer una barreja d’animació 2D, animació per ordinador i stop motion. Va ser penjat íntegrament pels seus autors a Youtube.

La meva sorpresa va ser, en investigar sobre el vídeo, que “Els fantàstics llibres voladors del Sr Morris Lessmore” és el curtmetratge guanyador de l’Oscar 2011 a la Millor Animació.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s