Equilibrant la qualitat artística i la transformació social

Trobar l’equilibri entre la qualitat artística i la transformació social a través de la fotografia és el que fan cada dia al Centre Cultural Can Basté. Una antiga masia catalana al barri del Turó de la Peira de Nou Barris amb un model de Gestió Ciutadana, arrelat al territori, que li permet llençar propostes arriscades i innovar per construir drets i ciutadania.

Les seves eines són la formació, les exposicions, la programació cultural, la participació, el treball comunitari i des de fa poc el PREMI REVELA.

“Aprenent a Aprendre… -Paràlisis Cerebral-” Eugenio Gutierrez
amb ASPACE SORIA

REVELA, és un model de convocatòria fotogràfica diferent a l’habitual, ja que, l’objecte premiat no és el fotògraf sinó el col•lectiu social fotografiat. A partir de reportatges fotogràfics, han donat 10.000 € a cada un dels 5 projectes d’intervenció social seleccionats. Aquests, sempre gestionats per una entitat (associació, ONG, Fundació, Cooperativa …).

Aquest premi neix gràcies a una donació anònima i busca promoure l’ajuda social directa, generar dinàmiques de participació social solidàries, i promocionar els fotògrafs i el seu treball.

Ara, des de l’organització busquen aconseguir una finançament col•lectiu per editar un llibre que sigui una via per a la difusió i consolidació dels treballs premiats.

 

 

 

Pots col•laborar:

Per a més informació:

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s