Curs “La guerrilla de la comunicació”

El mitjà de comunicació montcadenc, Les Altres Veus, neix fa un any amb la intenció  de ser un mitjà popular i de contrainformació, no subordinat per cap partit polític ni cap grup social. D’aquesta manera, ha anat creixent dia a dia i ha aconseguit un bon nombre de lectors fidels.
guerillacomunicacioPer tal de celebrar el primer aniversari de Les Altres Veus, amb tots els lectors i amics, han volgut organitzar unes jornades titulades La guerrilla de la comunicació que estan formades per un seguit d’actes que us expliquem a continuació.

Les jornades tindran una durada d’una setmana, en la qual cada dia aquells i aquelles que ho desitgin podran gaudir d’alguna de les activitats, les quals es duran a terme al Casal Popular El Brot ( Crta. Vella, 52 – Montcada i Reixac).

Començarem el dia 1 d’abril amb el Taller de tractament d’imatges. El dia següent és durà a terme el Taller de tractament de vídeo i el dijous dia 4 es realitzarà el taller d’àudio, tots ells es realitzaran de 20 a 21h. El divendres dia 5 d’abril, de les 19 a les 21h, serà la sessió radical comunity manager (facebook, twitter i blog) amb les companyes de X.net.

Quin paper han de jugar els mitjans de contrainformació locals? És el debat del dissabte dia 6 a partir de les  19:30, també al Casal Popular el Brot, amb la presència d’un membre del setmanari de Contrainformació La Directa i Ismael Avila de RàdioTrama.  Acabarà l’acte amb un sopar de pinxos i festa popular amb PD Scar.

Les jornades de celebració, La guerrilla de la comunicació, finalitzaran el diumenge dia 7 d’abril, a partir de les 19:30h, amb el naixement del programa de radio de Les altres veus i la presentació de la nova pagina web.

www.lesaltresveus.cat/

guerillacomunicacio

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s