Art per al canvi social

El curs Pràctiques artístiques, participació i canvi social neix amb la voluntat de compartir l’experiència i el bagatge de coneixement acumulat al llarg dels anys, per part de diferents entitats que formen part de la Xarxa Artibarri.

És la segona edició d’aquesta proposta formativa vivencial i pràctica, que vol capacitar a persones interessades en adquirir coneixements, eines i estratègies metodològiques, així com promoure el debat i la reflexió al voltant de diverses pràctiques artístiques en la intervenció social.

trobada-artibarri

Foto de la 1a edició del curs. Xarxa Artibarri

La formació s’ha estructurat al llarg de quatre sessions, on es proposa transitar des de la vivència i la participació activa, per les oportunitats que ofereix una àmplia diversitat de pràctiques artístiques en la transformació social de les comunitats.

Les entitats que formen la xarxa estan en actiu i en contacte directe amb la realitat desenvolupant projectes artístics i/o d’acció comunitària, on la participació de les persones és un eix central en la millora de la seva qualitat de vida individual i col·lectiva. Aquest fet li dona un caliu i qualitat al curs que el fan d’obligada refrència.

flyer_formacio_artibarri_2013_web_med

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s