Aspasim. Treballant la inclusió social

Aquesta entitat la conec pel Toni Artal, un bon amic que parla de la seva feina amb un passió i una estima que et contagia les ganes de conèixer-los. Ens va enviar aquest vídeo que explica molt bé la força del que fa cada dia a Aspasim. El comparteixo amb el seu permís.

Aspasim, amb 75 anys d’història, és una Entitat amb seu a Barcelona que té com a missió la integració, inclusió, assistència, rehabilitació i atenció integral, personalitzada i de qualitat a les persones amb discapacitat psíquica greu en tots els àmbits vitals (atenció precoç, educació, ocupació, lleure, esport, habitatge, etc..), per tal de potenciar el seu màxim desenvolupament personal i social i tots aquells altres aspectes que incideixen en una vida de qualitat per a les persones en general (benestar emocional, intimitat, relacions interpersonals, benestar material i productivitat, benestar físic, autodeterminació, inclusió social i Drets).

ASPASIM_2013_VISITA_hp_INTERNACIONAL

Toni Artal. El primer per la dreta a la part d’abaix.

Anuncios

2 Respuestas a “Aspasim. Treballant la inclusió social

  1. Buenas tardes, mi nombre es Marilys, soy estudiante de educacion social por la UIB (baleares) y estoy haciendo un trabajo sobre circo social como herramienta de transformacin social.llevo ya mucho tiempo leyendo sobre ello y me he puesto en contacto con Acirkaos que estan en Menorca, adems de leer tus entradas en el blog. mi mail es un poco un grito de ayuda, para el trabajo necesito poder demostrar que el circo social funciona como herramienta, necesito estudios o datos que sean comprobables y no encuentro la informacin que necesito. aqu es donde viene mi peticin de ayuda, si pudiarais decirme doonde puedo buscarlos estara muy agradecida. mil gracias de antemano

    Date: Tue, 10 Dec 2013 09:14:59 +0000 To: marilys_saso@hotmail.com

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s