El Mapa de l’Animació Sociocultural de Catalunya

mapa_animació_sociocultural_catalunyaDes de la Coordinadora per a l’Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT)  hem dissenyat l’eina “Mapa de l’Animació Sociocultural de Catalunya”, un mapa que permetrà a qualsevol entitat, institució, programa i professional donar a conèixer el projecte relacionat amb l’animació sociocultural en què estigui treballant i conèixer què s’està fent en el territori. La finalitat és que mitjançant aquest mapa puguem estimular el treball en xarxa i crear sinèrgies entre tots els agents que estem implicats en el món de l’Animació Sociocultural a Catalunya.

El funcionament és molt fàcil. Cal entrar aquí. I si voleu que la vostra entitat, empresa, institució o organisme estigui inclosa al mapa, us haureu d’enregistrar i a partir d’aquí cliqueu al formulari i l’ompliu. En pocs dies se us validaran les dades i apareixereu al mapa si heu acceptat l’autorització de publicació de les mateixes.

Per conèixer els projectes i dades de les entitats incloses, només cal que cliqueu a la senyalització d’ubicació i cliqueu el nom de l’entitat. Se us desplegarà la base de dades que aquesta ha introduït. Esperem que aquesta eina us sigui de molta utilitat i us convidem a que en feu la màxima difusió possible.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s