Benimaclet està molt viu

Anàrem a conèixer i a compartir els projectes socials i culturals amb els companys del barri de Benimaclet a València. La nostra sorpresa ha estat agradable. Ja ens ho ensumaven que hi havia quelcom d’especial i així ha estat. Una gran organització veïnal i molta cultura a cada cantonada.

Vam poder conèixer i menjar al Centre Social Terra, van participar de la Universitat Lliure, van visitar l’AVV de Benimaclet, el horts que han okupat a terrenys del BBVA i el gran projecte que han muntat al voltant, el Centre Social Anarquista l’Horta que treballa em xarxa amb l’institut del barri entre altres, i vam gaudir del toc de sortida del Carnestoltes comunitari a la porta de l’Assemblea de Veïns de Benimaclet. Tot això en 48h. Uau!

El nom que té la Plataforma del barri té tota la raó: Benimaclet Viu!

Benimaclet Viu 2014 (8)El viatge l’hem fet el Carlos Pérez del Kasal Jove de Roquetes, el Xavi Artal i l’Antonio Alcántara de l’Ateneu Popular 9 Barris. I no van poder baixar el Charles de Prospe i l’Amparo de l’AVV de Roquetes. Allí ens vam trobar amb en Carles Monclús, família i amics i també amb l’Empar Navarro, professora a Nou Barris i veïna d’Alboraia (pegada a Benimaclet).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s