La 2ona Marxa Groga. Des de Girona a Barcelona creuant el Maresme #EducacióEnMarxa2

II MARXA EDUCACIOL’estiu passat es va fer la I Marxa per l’Educació Pública que va anar de Ribes de Fresser a Barcelona amb un èxit important de participació i de difusió. Enguany es torna a repetir l’experiència del 23 al 30 d’agost des de Girona fins a Barcelona creuant tot el Maresme.

Des de l’Assemblea Groga expliquen que <som totes i tots una mica més experts en la logística de la marxa. Després de l’experiència de l’any passat i amb previsió, sabem que tot té un cost>>.  La marxa per l’educació és una molt bona ocasió per a unir forces i veus. Des de tots els sectors de la comunitat educativa posem moltes ganes i molta reivindicació per aconseguir una escola i educació de tots i per a tots.

Al seu comunicat diuen que <>. Tota logística té un cost: cartells, gasolina per als cotxes de suport, equip de so, avituallaments… És per això que ens demanen col·laboració en el finançament d’aquesta marxa.

Els diners obtinguts també ajudaran a fer que els preus dels àpats de la marxa siguin de preus populars i afavorir al màxim la participació de tots i totes.   Per col·laborar clica al següent enllaç. Podràs col·laborar econòmicament per fer d’aquesta marxa La CANYA! http://www.totsuma.cat/projecte/1186/ii-marxa-per-leducacio

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s