Inauguració Popular de les Pistes d’Skate de Via Favència #PatinaiLluita

El Col·lectiu d’Skaters i del Kasal de Joves de Roquetes organitzzen la Inauguració Popular de les Pistes d’Skate de Via Favència, que tindrà lloc aquest dissabte 25 d’abril. La remodelació d’aquestes Pistes forma part d’un procés de reivindicació llarg, el qual sense el suport veïnal  no hagués estat possible.

Ja fa uns dies que les Pistes estan a ple rendiment amb joves i no tant joves, de 9Barris i la resta de la ciutat, que proven els nous bowls. Però el dia 25 serà un dia especial, sense gaire protocols i molta engorilada. Una festa per a tots els públics, feta des de la base.Des de les 12h, hi haurà Jam session d’skate per a tots els nivells i diferents proves a totes les seccions del nou skatepark. I a partir de les 19h, concerts amb The Urgent Kicks, Estúpido Yo, HardTao, Zerschellt i Green Buds.

Després d’anys de manteniment per part dels mateixos joves skaters i d’un procés participatiu en la planificació de la remodelació on els skaters de 9Barris hi han pogut dir la seva, s’ha complert un dels objectius principals: unes noves pistes d’skate. Tot i així, el procés encara no ha acabat i seguirem lluitant per mantenir unes pistes dignes.

Col·lectiu d’Skaters i Kasal de Joves de Roquetes #PatinaiLluita

Pistes skate 9Barris

 
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s