[Film Documental] G3G Records: Poder mirar als ulls

G3G Records - Poder mirar als ulls

Per més informació sobre el film clica aquí.

25 anys de música i cultura a Barcelona concentrats a l’estrena del film documental sobre el segell G3G Records. Serà el proper 6 de novembre a les 19h al Cinema Aribau Club 2, durant el Festival IN-EDIT. Després, actuació d’Enric Casasses i Don Simón i Telefunken.

Xilòfons de joguina i trepants. Un bell poema de curiositat, continuïtat, autogestió i tenacitat: és l’escena “experimental informal” barcelonina, el punk ocult i nou d’una avantguarda sense fums. De Pascal Comelade a Cabo San Roque, del Communiqué al Sidecar (cada dimarts), de cassets a singles. Un segell que és una estranya família.

Un bell poema de curiositat, continuïtat, autogestió i perseverança: és l’escena “experimental informal” barcelonina, el punk ocult d’una avantguarda sense fums. Tot fluctua al voltant d’un segell, G3G, fundat per tres persones (Gat, Guille i Gloria), però que sempre va ser família nombrosa. Aquesta és la seva saga, des de 1989 (una escena nova) fins avui mateix.

Un brou de cultiu sempre efervescent que passa de Macromassa, Radio P.I.C.A., New Buildings i El Hombre de Pekín a Cabo San Roque, Pascal Comelade, Lydia Lunch i… Miguel Poveda! Són cassets d’edició limitada i singles a dues tintes; xilòfons de joguina i broques. Són dimarts màgics a Communiqué (“un antre molt antre”) i després dimarts màgics a Sidecar; de vegades, per a quatre persones, i altres, ple com un ou. I és que no era això, el que importava. Poder Mirar als Ulls és germandat, és comunitat d’estranys (en positiu), és treballar sense contracte, ningú cobra ni ningú guanya, i tot es fa per amor. La tradició experimental perviu i avança pels rierols subterranis de sempre. Inspirador.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s