SERÀS CAPAÇ DE SALVAR EL TEU POBLE? SmileUrbo és un innovador joc de rol interactiu

presentacio_smileurbo_cat-1Imagina que vius a un petit poble en un país en vies de desenvolupament; potser ets un agricultor, un mestre o un propietari de mercat. En els darrers anys, la comunitat ha hagut de fer front a moments molt complicats. L’atur és molt elevat, la gent està emigrant i la taxa de mortalitat infantil ha augmentat dràsticament a causa de la contaminació del llac.

Un dia, un inversor d’un país desenvolupat arriba al poble amb una proposta per comprar un tros de terra i construir-hi un hotel. Arribats a aquest punt, us correspon a tu i a la resta de la comunitat discutir, comprometre-us i decidir el futur benestar de tots. Quines decisions prendreu i com afectaran aquestes decisions la teva prosperitat com a individu i el desenvolupament general del poble?

SmileUrbo és un joc de simulació interactiu

smile-urbo-1434973297332Dissenyat a Catalunya vol ensenyar els jugadors com afrontar els reptes del món real. A través de la participació del grup i la presa de decisions, es forma en habilitats de comunicació, resolució de problemes, cooperació, gestió del temps i negociació.

Mitjançant la pràctica de les habilitats socials necessàries per treballar en grup de manera eficient, es contribueix a la creació d’equips i comunitats més forts, centrats a buscar el benestar col·lectiu i la sostenibilitat del planeta. SmileUrbo és una gran eina per a les institucions educatives, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

Més info:

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s