Seminari de Facilitació Visual. Eines per a la participació

El 28 i 29 de maig es realitza un seminari amb Sara Seravelle sobre Facilitació Visual al Centre Cívic de Baró de Viver de Barcelona.

Facilitacio_Visual_Seminari_Maig_Barcelona

Descarga aquí el programa

La Facilitació visual expressa gràficament conceptes verbals, són eines  que permeten filar, projectar i desenvolupar una idea amb més claredat i eficàcia, ja sigui en grup o com a individu. Això es dona ja que activa tot el potencial del costat dret del cervell que fixa les imatges i les connexions després que aquestes es donin.

L’objectiu del seminari és establir els conceptes clau i desenvolupar ràpidament estratègies de treball. La Facilitació visual és molt útil per a aquelles que treballen amb grups, aquelles que utilitzen presentacions, s’ocupa també de la narració d’històries, de la co-creació d’idees, del desenvolupament d’estratègies; també pot ser molt útil per aquelles persones que treballen a les aules o es dediquen a l’ensenyament, per als i les estudiants, així com també per aquelles que volen simplement concretar i organitzadora els seus propis pensaments o allò que escoltem.

Per subscriure’s és important omplir el següent qüestionari: https://docs.google.com/forms/d/1PZPdQK9aCWQdG6NAjPnFIEW1WNOuRyj9PhCOS3mKcOI/viewform

Aquí tens la pàgina de Facebook on anirem penjant informació, exemples, si us plau, ajuda’ns a que la gent la conegui afegint-te i convidant a aquells o aquelles que creguis que els hi pugui interessar: https://www.facebook.com/events/1307696799257463/

i per últim, aquí pots veure un vídeo de Sara (em sap greu que no l’hem pogut subtitular, està en italià, però crec que es pot entendre)

Anuncios

Una respuesta a “Seminari de Facilitació Visual. Eines per a la participació

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s