EXPOSICIÓ DIVERSITATS: Activisme social i fotografia per reivindicar el valor d’un barri

Una exposició de mirar i deixar-se mirar. Homenatge als protagonistes de la vida quotidiana del barri barceloní de Navas.

mirades_cesar_Marcos (1)

Foto al CC de Navas

Arriba la primera EXPOSICIÓ fotogràfica de César Marcos. L’autor explica que “amb ella s’uneixen dues de les meves passions: l’educació social i la Fotografia, l’Acció Comunitària i la creació artística”.

Fotos acompanyades d’històries potents, com la vida. Canviar la mirada per canviar el barri. Una injecció d’autoestima. Transformar les dificultats en oportunitats. Per a qui es vulgui deixar tocar a través de la vida d’altres, … vagin traient-se les sabates … entrem en terreny sagrat.

El guió ha estat teixit entre els mateixos participants que anaven passant més contactes dels que coneixia l’autor. César anava a fer fotos, i va acabar fent amics.

ON VEURE L’EXPOSICIÓ: Del 15 de juny al 25 de juliol de dilluns a divendres de 8 a 20h la expo estará al CAP Maragall. Planta 4. Pg. de Maragall, 52-54, Barcelona. L5 Camp de l’Arpa. Continuarà itinerant per alguns dels equipaments del barri.

mirades_cesar_Marcos (2)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s