Una xarxa educativa que crida #ObrimFronteres

obrim_fronteresFa massa temps que estem patint una crisi humanitària a escala mundial. Milions de persones marxen dels seus països fugint de la guerra, de la fam o la vulneració dels drets humans i quan arriben els tanquem les portes. Per això, un grup d’entitats del món educatiu han impulsat la xarxa #ObrimFronteres per articular recursos, propostes, col·laborar i difondre tot el que està passant per crear més consciència entre infants i joves i, de retruc, a tota la societat.

Amb aquest objectiu, i coincidint amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), es convoquen un seguit d’actes reivindicatius durant la setmana del 10 al 18 de desembre.  El treball de la xarxa vol que vagi més enllà i seguiran enfortint la feina conjunta després de la setmana d’accions educatives. Pots veure el llistat de les escoles i entitats que s’han adherit a la Xarxa aquí , i també pots afegir-te mitjançant aquest formulari.

En aquest marc, des de 9barris Acull, Assemblea Groga de 9Barris, i Edualter estem organitzant una taula rodona amb el nom “Educació, Drets, Refugi” que realitzarem el dijous 15 de desembres a les 18.30h a l’Ateneu Popular 9Barris. Aviat compartirem més info.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s