“Historia de much@s”. Parlem de bullying a Ciutat Meridiana

Arriba l’estrena de la sèptima temporada de Ciutat Esperança amb la presentació del projecte sobre bullying.

bullying_ciutat_meridiana

Després de treballar temes com els embarassos adolescents no planificats, la fotografia participativa i el racisme el grup de joves de Ciutat Esperança va decidir tractar el tema de l’assetjament entre iguals a l’escola durant aquest darrer any.

Diuen que “ha sigut un procés intens en el que hem après com funciona el bullying i ens hem endinsat en el món de les emocions i la violència per a poder tractar amb rigurositat aquesta temàtica“. El resultat ha estat la creació d’un curtmetratge basat en fets reals: “Historia de much@s”, un curtmetratge que vol conscienciar a la comunitat educativa i societat en general sobre els impactes de la violència entre iguals a l’escola. El curtmetratge ha sigut creat pel grup de joves de Ciutat Esperança i han participat de figurants joves de l’Escola Llop del Taga i del Centre Obert del Centre Cruïlla.

A més, durant l’estrena també podreu veure unes entrevistes que van realitzar el grup de joves al barri preguntant al veïnat què en saben sobre el bullying i un programa de televisió que vam gravar amb la comunitat educativa de Ciutat Meridiana per a debatre sobre aquest tema.

L’estrena s’emmarca en el projecte Ciutat Esperança, realitzat per elParlante amb la col·laboració del Pla Comunitari de Ciutat Meridiana, una iniciativa que va començar fa cinc anys i que vol potenciar l’esperit crític, l’expressió lliure, i la creativitat a través de l’audiovisual.

Us esperem el proper dimarts 20 de desembre a les 18h al Centre Cívic Zona Nord per a compartir aquesta trobada i un pica pica.

Anuncios

Una respuesta a ““Historia de much@s”. Parlem de bullying a Ciutat Meridiana

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s