Un documental interactiu sobre l’apoderament juvenil: WebDoc HEBE

Es tracta d’un documental interactiu pensat per esdevenir una plataforma virtual i interactiva de reflexió i transmissió d’experiències d’apoderament entre els joves. Vaig veure una part de la feina al Congrés de Pedagogia Social, Joventut i transformació social que es va fer a Girona el passat mes de setembre, i us puc dic que és molt interessant.

Els protagonistes del webdoc HEBE són sis joves, de diferents edats i orígens, que han utilitzat la pràctica cinematogràfica per realitzar unes peces audiovisuals i reflexionar sobre els trajectes individuals que els han portat a adquirir les capacitats per prendre determinades decisions. L’aprenentatge en comú i el diàleg entre ells ha estat un procés que en el webdoc HEBE es presenta de forma interactiva, per tal que el propi espectador pugui posar en diàleg aquests materials audiovisuals amb les idees claus de la recerca on s’emmarca: eProjecte-HEBE.

L’acte de presentació del webdoc serà l’oportunitat de conèixer de prop l’esperit d’aquesta recerca interuniversitària que vol contribuir al progrés de les polítiques, serveis i accions adreçades als joves o promogudes directament per ells. Per aquest motiu hem concebut un acte de presentació obert i dinàmic on la teva presència serà important per la posada en marxa delwebdoc HEBE.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s