Professorat de la Facultat d’Educació signen un Manifest de suport a la tancada d’estudiants al Rectorat de la UB

Un grup de professors i professores de diferents departaments de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona ha escrit i signat un manifest en suport als estudiants tancats al rectorat.

……………………………………..

Arran de la situació que s’està vivint a Catalunya a l’entorn del Referèndum que se celebrarà el proper diumenge dia 1 d’octubre, un col·lectiu de professorat de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona volem fer explícit el nostre recolzament als i les estudiants que s’han concentrat a l’Edifici Històric i als altres campus de la UB.

Ens sentim més que mai al costat dels i les alumnes en aquesta iniciativa ja que creiem que l’educació es fa a tothora i arreu. El diàleg i la llibertat d’expressió són eines imprescindibles en qualsevol estructura democràtica i creiem que són eines en les que i per a les quals cal educar. La Universitat, com a espai de diàleg, llibertat i aprenentatge no pot mantenir-se al marge dels fets antidemocràtics que s’estan vivint aquests dies al nostre país.

Estimats i estimades alumnes, gràcies per ser agents actius de canvi en la societat nova que estem construint. Ens posem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu que contribueixi a la vostra lluita pacífica i cívica.

25 de setembre de 2017

El pots llegir i signar aquí.

La foto és de

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s