L’educació al llarg de la vida a Barcelona: educació post-obligatòria i pràctiques educatives comunitàries

L’Albert Sánchez, investigador i veí de Montcada i Reixac, ens va avisar que ja està disponible l’estudi: L’educació al llarg de la vida a Barcelona: educació post-obligatòria i pràctiques educatives comunitàries

Al llarg de l’any 2017, l’IERMB ha estat treballant en un estudi sobre l’educació al llarg de la vida i la relació entre educació i territori a Barcelona, per encàrrec de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) de l’Ajuntament de Barcelona. L’estudi es va presentar el passat 13 d’abril en el marc de la Jornada “Educació al llarg de la vida a Barcelona. realitat i perspectives”. La recerca de l’IERMB conceptualitza l’univers educatiu urbà; analitza les xarxes de formació professional i de formació de persones adultes; i considera finalment l’oferta educativa de la xarxa de Centres Cívics i les iniciatives d’educació comunitària en l’àmbit del Besòs.

El projecte El Rec Comtal es mou! a la frontera entre Nou Barris i Montcada i Reixac és un dels que analitats. Entre molts altres, és clar.

En aquest enllaç us podreu descarregar l’estudi.

Estudiantes de Arte invirtieron totalmente Una sala de la Universidad Católica de Valparaíso tras la toma que realizaron sus alumnos por casi cuatro meses.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s